Είσαι το πρότυπό του, γίνε ο δάσκαλός του

Με μεγάλα χαμόγελα και γεμάτα ανυπομονησία περίμεναν τα παιδιά στον χώρο του Διάδρασης, στο Περιστέρι, τον Παγκόσμιο πρωταθλητή ποδηλασίας Χρήστο Βολικάκη.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας, Χρήστος Βολικάκης, που έχει φέτος σαρώσει τα μετάλλια και έχει κατακτήσει την κορυφή του κόσμου θα βρεθεί το απόγευμα της Παρασκευής στον χώρο του Διάδρασις για να δώσει μαθήματα ζωής και επίτευξης στόχων στα παιδιά.

Παιδιά και γονείς ήρθαν για να ακούσουν από τον Χρήστο πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να καταφέρει κάποιος να φτάσει στην κορυφή του κόσμου αλλά και να προσπαθήσει να πετύχει τους στόχους του όσες δυσκολίες και αν βρίσκει στο δρόμο του.

Τα παιδιά γεμάτα ενθουσιασμό έκαναν ερωτήσεις στον Χρήστο για το πώς ασχολήθηκε με την ποδηλασία, αν δέχθηκε ποτέ αρνητικές ή θετικές κριτικές από τους συμμαθητές του για το άθλημα το οποίο διάλεξε να κάνει, και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Ο Χρήστος απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των παιδιών με κάθε ειλικρίνεια δίνοντάς τους παράλληλα τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κάποιος να πετύχει τον στόχο του όποιος και αν είναι αυτός.

Βοήθησέ μας να γίνουμε περισσότεροι και έτσι να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερα παιδιά!