Ημερίδα: Το διαδίκτυο στην ζωή μας

Ο φορέας Διάδραση σε συνεργασία με το Οδοιπορικό και το Δήμο Περιστερίου σε ημερίδα για την πρόληψη και ενημέρωση για τον ηλεκτρονικό εθισμό

Το Διαδίκτυο είναι ένα δυνατό εργαλείο στα χέρια μας, που όμως αν δεν το χρησιμοποιούμε σωστά μπορεί να εμπερικλείει κινδύνους τόσο για τους ανηλίκους όσο και για τους ενήλικες. Η πρόκληση στο Διαδίκτυο είναι να μπορούμε να αναγνωρίζουμε πιθανούς κινδύνους, να γνωρίζουμε τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης των κινδύνων και να έχουμε επιλογές για αποφυγή τους και τερματισμό τους.

Ο αριθμός των χρηστών στο Διαδίκτυο έχει ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο ! Ο τεράστιος αυτός αριθμός φανερώνει τη μεγάλη σημασία που έχει πλέον το Διαδίκτυο στη ζωή μας. Μπροστά στις εξελίξεις λοιπόν, προσφέρουμε όση περισσότερη ενημέρωση μπορούμε. Ο φορέας Οδοιπορικό σε συνεργασία με τον φορέα Διάδραση και τον ΟΚΑΝΑ πραγματοποίησαν ημερίδα με θέμα: «Το διαδίκτυο στην ζωή μας: θετικές και αρνητικές συνέπειες στην ζωή μας»

Οι ομιλητές, ο πρόεδρος του φορέα Διάδρασης Σταύρος Θεοδωρακόπουλος και η παιδοψυχίατρος του φορέα Κατερίνα Καλογεροπούλου, αναφέρθηκαν στους κινδύνους του εθισμού.

Βοήθησέ μας να γίνουμε περισσότεροι και έτσι να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερα παιδιά!